Βήμα 1ο

Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για εγγραφή στο πρόγραμμα αποστέλλοντας ηλεκτρονικά το έντυπο αίτησης – δήλωσης συμπληρωμένο. Στην αίτηση μπορείτε να σημειώσετε και το αίτημά σας για τη χορήγηση έκπτωσης, με ένταξη σε εκπτωτική κατηγορία που προβλέπεται από το Πρόγραμμα, επισυνάπτοντας παράλληλα τα αντίστοιχα δικαιολογητικά: Το έντυπο της αίτησης-δήλωσης συμμετοχής θα το βρείτε ΕΔΩ. Κάνε λήψη και αποθηκεύστε το αρχείο στον Η/Υ σας (επιλέξτε “Αποθήκευση αρχείου ως…” ή “Save Link as…”).

Βήμα 2ο

Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για εγγραφή στο Πρόγραμμα αποστέλλοντας ηλεκτρονικά στο ergastirio-edu@eds.uoa.gr το έντυπο αίτησης-δήλωσης συμπληρωμένο. Το έντυπο θα το βρείτε στο σύνδεσμο:https://okm.eds.uoa.gr/epimorfwtiko/aitisi/. Κάντε λήψη και αποθηκεύστε το αρχείο στο Η/Υ σας. (επιλέξτε «Αποθήκευση αρχείου ως…» ή «Save link as…»). Στην αίτηση μπορείτε να σημειώσετε και το αίτημά σας για τη χορήγηση έκπτωσης, με ένταξη σε εκπτωτική κατηγορία που προβλέπεται από το Πρόγραμμα (βλ. παραπάνω), επισυνάπτοντας παράλληλα τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

Βήμα 3ο

Μετά την αποδοχή της αίτησης εγγραφής και της αιτούμενης έκπτωσης από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης Αιτήσεων του Προγράμματος, θα λάβετε σχετικό μήνυμα για να καταθέσετε τα δίδακτρα είτε εφάπαξ, με την ανάλογη πρόσθετη έκπτωση, είτε το ποσό της πρώτης δόσης στον λογαριασμό του ΕΛΚΕ ΕΚΠΑ. Στοιχεία λογαριασμού:

*Όνομα: Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών* *

*Τράπεζα: **ALPHA* *BANK* Α.Ε., Υποκατάστημα: 101

Διεύθυνση: Σταδίου 40, 10252, Αθήνα

*Αριθμός Λογ/μου: 802002001000227 *

*ΙΒΑΝ: **GR**0301408020802002001000227 *

Swift/BIC: CRBAGRAA

*σημειώνοντας στην αιτιολογία κατάθεσης το Επώνυμό σας και τον κωδικό ΚΕ16547. * **Σε περίπτωση ηλεκτρονικής πληρωμής στο πεδίο δικαιούχος λογαριασμού μπορεί να μπει και με λατινικά γράμματα: ELKE* Αφού ολοκληρώσετε την κατάθεση, αποστέλλετε το καταθετήριο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ergastirio-edu@eds.uoa.gr και λαμβάνετε μήνυμα επιβεβαίωσης της εγγραφής σας, με όλες τις πληροφορίες για την έναρξη της εκπαίδευσής σας. *Προσοχή:* Μέχρι την έναρξη των μαθημάτων θα πρέπει να ελέγχετε *τακτικά * την ιστοσελίδα του Επιμορφωτικού Προγράμματος για οποιαδήποτε έκτακτη ανακοίνωση, η οποία αφορά το σεμινάριό σας.